Snor i oänlighet....

Japp, Härligt med höst eller hur... Vincent har precis varit förkyld och han hostar, så innåt glödheta.... Och jag ? Ja jag, har också fått mig en släng av sleven ... feber snor, hosta och snörvel ... men jag klarar mig alltid, men nog är det typiskt. Jag har inte tid med det här (fast egentligen har jag ju inget viktigare för mig) Erik har klarat sig hittills så han har nog sitt jobb och att han tillbringat större delen av tiden den senaste veckan på jobbet att tacka för det... Jag kan bara säga , Tack hösten ,Tack alla dagis basilusker... tack så jävla mycket =D! Nu ska jag ta mig i kragen och sluta tycka synd om mig själv och upp och hoppa och sätta fart... en spark i rumpan behöver jag nog också! TACK!

Hörs sen !

Lördag !

Karln är på jobbet och lilla prinsen sover.Välbehövligt för honom som vaknade kl 4 imorse... Mamman kanske också skulle passa på att vila lite?!Men sånt har jag inte tid med:P. Dagen ska spenderas med Julia och Pernilla och vi åker nog ner till folketshus, det var nå håll-i-gång-grej där.. Får se vad det är för nåt då:P Jag har utlovat bilder här på bloggen, men så (o)teknisk som jag är så vet jag inte hur jag gör... och om jag försöker så blir det bara en vit överkryssad bild... vad gör jag för fel då? jag får pula o dona lite så kanske det löser sig =) Dagen har varit hur lång som helst känns det som .. och ikväll kommer mamma o pappa hit och bjuder på mat... smaskigt ! =) Tänkte låta Vincent vara uppe lite längre ikväll och på kvällarna framöver och försöka få in nya rutiner för honom .. Nu somnar han mellan 18,30 - 19,00..och det tycker jag är en bra tid för en tvååring som ska upp till dagis.. men det resulterar bara i att han vaknar senast kl 5 och det funkar inte.. kanske skulle fundera på att ta bort middagsluren och han får vara trött under en period så kanske han sover längre på morgonen. Barn är ett evigt trixande=) men när man väl hittar rätt, så brukar det funka =)
Min finaste granne och vän Evelina kom nyss över och jag fick hyllor och såna där lådor i vitt och svart av henne .. Tack så mycket! Dom ska stå under tv-bänken och hyllan ska sitta över nya byrån =)
Och jäsiken vad bra jag är på att uppdatera! Så jag hoppas på att få kommentarer och respons på det jag skriver, så blir det lite roligare att hålla gnistan uppe och skriva :P

Hej så länge !

Fredag ! =)

Normalt skulle jag slå volter på bordet här hemma och jubla.. men den här helgen är ingen riktig helg. Pappan i huset jobbar... Men det är en sån kort period det är såhär sen återgår han till 7 - 16 tiden igen ... Jag får försöka hitta på nånting för mig och Vincent att göra utan pappan i helgen ...
Från det ena till det andra, så knäppte barnen på V,s dagis kort i TISDAGS och IDAG när jag kom in på dagis och skulle hämta V så hängde dom där, det kan man kalla snabba puckar=) Och nu är det bekräftat, svart på vitt VI har världens finaste son ! =) Jag är så stolt...så imorgon införskaffas en ram så bilden får pryda väggen i vardagsrummet! och vem vet, det blir kanske lite julklappar av dom också?!
Idag har jag införskaffat vinter vantar år V .. Köpte barnvantarna från P.O.P så nu hoppas jag dom håller vad dom lovar.. Mössa köpte vi förra veckan från didrikson och overallen från didrikson från förra året kan han ha även i år, åtminstone första halvan av vintern , så får vi köpa ny när det behövs... så nu har vi bara skor kvar att införskaffa, men även dom är påväg hem och dimper nog ner i brevlådan vilken dag som hellst. Så nu är vi förberedda för isande vinter och driv is;) 
Har börjat potträna Vincent nu.. han säger till när han kissat eller bajsat i blöjan och han säger även till på dagis direkt när de har bytt ... så det kanske börjar bli dags nu? Pottan kommer han inte alls överens med än, utan han går hellre iväg och kissar eller bajsar på golvet nånstans här hemma... fast han såväl VET att han ska gå på pottan.. men han är väl helt enkelt inte helt redo än. Det kommer när han är redo!

Blev lite hoppigt och osammanhängande nu .. men jag skriver och förklarar så gott jag kan och hoppas ni är nöjda med det. '=)
Bilder kommer också snart=)

Hej så länge !

19 Oktober

Ojojoj! Tiden räcker verkligen inte till... än hur mycket man försöker så har dygnet bara 24 timmar.  Det är redan mitten på Oktober och tiden går i rasande fart, snart står julen för dörren och jag längtar. Vincent har börjat på nytt dagis och det går så bra! inte en tår vid lämning och det är knappt så han vill gå hem från dagis på eftermiddagrna när jag hämtar honom, och det är verkligen en rejäl skillnad mot det förra dagiset. Ja jag säger dagis, trots att det heter FÖRSKOLA ... för tydligen får man inte säga dagis längre?! Hursom hellst har Vincent blivit en stor kille, och han blir två år om tre månader. =)
Det var lite om nu, jag kommer att återkomma och uppdatera bloggen lite mer nu =)
Men ni kanske kan hjälpa mig lite och säga vad ni vill läsa om ? =)

Kram sålänge!

RSS 2.0