Om en vecka !

Om en vecka blir våran prins 6 månader ?! Vart har detta halvår tagit vägen? Det är det bästa roligaste och mest meningsfulla halvår i mitt liv ! Samtidigt som det har varit och är (periodvis)det jobbigaste, och svåraste halvår hittills ... Varje dag möts vi av nya utmaningar och svårigheter, allt det där som ett liv med barn för med sig, det är tufft och jobbigt vissa gånger, men jag kan ärligt säga att det där "jobbiga" och tuffa är ingenting mot för all den glädje vi får känna varje dag! Det är så underbart att få se en människa som man själv skapat bli någonting,bli någon .... Det här är vårat liv nu och det är det här livet vi kommer leva i många många många år till !Förhoppningsvis med en eller ett par syskon till till V.Det finns ingenting som slår känslan av att vara förälder =) V, är nu 70 cm lång och väger 8200 gram ! Han är med andra ord en stor liten kille =)
Igår var hans första midsommar , inte för att han i framtiden skulle kunna komma ihåg den , men varje liten större helg är stor för oss , så vi ville ändå göra nånting roligt ... Men så blev det inte, då V reagerade på vaccinet han fick i Torsdags ! Plutten då ... Han var glödhet och hade feber och sov större delen av dagen och med det hann vi inte med något midsommar firande .. Vilket heller inte gjorde så mycket=) Nästa år är han 1,5 år och då ska vi satsa på något ordentligt , då har han lite utbyte av det iallafall .. I torsdags fick som sagt V 6 månaders vaccinationen. Och jag är så glad att jag hade V,s pappa med, för det är en av de saker jag inte skulle klara av själv .. Pappa håller och mamma tröstar ;) Vincent har börjat med välling och äter nästan två dl mat per dag eller en hel matburk .. En potatis, palsternacka, morot och kokt kött.. alt, kokt kött potatis ärtor och majs. Han tycker om all mat och äter mer än gärna flera gånger om dagen ! Men jag antar att han behöver äta om man växer som han gör !? =) Nästa helg ska vi till Ockelbo marknaden , första gången V var där var han 6 veckor.. och låg i liggvagn och det var jätte kallt ute .. Nu sitter han i sittvagn och det är (förhoppningsvis) varmt . V,s pappa ska jobba hela sommaren , ingen semester här inte .. så jag och V , blir ensamma hemma ..
Nån som har förslag på vad man kan göra med en liten ? Helst med gångavstånd då buss inte är nåt att tänka på en varm sommar dag ! Kom gärna med ideér...
Idag måste jag och Vincents pappa dra igång med bakningsförslag !!! Och vilka som ska baka vad osv. för går tiden såhär fort, då står vi snart där på dopet !

Ha en bra dag allihopa !!=)


O rull o rull o rull<3

Hejåhå ! Vincent rullar för fullt! Lägger man ner honom på magen , så vips säger det så ligger han på mage .Allting händer nu och innan vi vet ordet av så kryper han nog, och nog lär jag erkänna att jag har lite ångest över att min LILLA kille ska växa upp och bli stor och vuxen en dag. Vi måste börja fundera över dagis vilket gör att jag får ännu mera ångest och panik ... Jag har nog lite separationsångest fast jag inte riktigt vill erkänna det.. Att jag helt och fullt ska överlämna honom i någon annans händer, att någon annan än jag eller Vincents pappa ska finnas där för honom på dagarna !! Jag vet att dagis är bra och att det stimulerar barnen.MEN oron finns där ändå, och jag tror inte att jag är ensam om att känna såhär ! Samtidigt så tror jag att om jag bara får känna på tanken och vänja mig vid den så kan jag nog acceptera det. Läget är ju bara så och jag och Vincents pappa måste jobba ! Vincent är nu en riktig individ ett barn som ska bli en stor kille .. Allt fler sidor börjar visa sig nu och vi förstår varandra på ett annat sätt nu .. Vincent är ett väldigt sociallt barn som hela tiden vill vara med oavsett om han är så trött att han knappt orkar hålla ögonen öppna. Han försöker verkligen hela tiden att vara glad ! =) Han sträcker sig efter personer och kastar sig till den person han vill vara hos ( den som för tillfället pratar och gullar med honom =) ) Han vaknar en gång per natt nu och vill ha mat och somnar snabbt om igen och sover mellan 2 - 4 timmar innan han vaknar igen och är pigg !Han äter mat ordentligt nu och älskar det, till våran stora förtjusning ! Han är envis och kämpar hela tiden och varje dag så sker det framsteg ! Han sitter upp(inte helt utan stöd än , men det är inte långt kvar) Vi är så glada över att vi har fasta rutiner på Vincent, - Morgon gröten och med nattsömnen .. Man märker direkt om man rubbar på något, för då är inte Vincent lika glad !

Ni med barn har ni nå fasta rutiner med era barn? och vid vilken ålder hade ni fasta rutiner?

Kanske?

Kanske skulle lägga ner bloggen helt? Finns det nåt intresse i den ? Antalet läsare har minskat !! Ingen kommenterar och antar att ingen läser då och då finns det inget intresse i den ...
Vincent har börjat med mat ordentligt nu ! Han vänder från mage till rygg och är inte alls samma lilla bäbis längre !
det var lite av vad som händer och hänt nu !

RSS 2.0