Ojojoj !

Jag vet, jag är verkligen skit dålig på att blogga... Jag tänker inte säga att jag ska bättra mig, för jag kan inte lova det =) Här hemma händer det saker .. Verkligen och jag förstår inte att jag inte längre har en bäbis ... Utan jag har numer en stor pojke ! Allt går så fort och än hur mycket jag njuter så hinner jag inte njuta nog känns det som ! Vincent har ju som ni alla vet blivit döpt, och han var jätte duktig och han var så fin våran Prins. Han är verkligen en helt underbar liten kille.Dopet var jätte fint och det blev lyckat. Massa fina paket fick han också som han tackar jätte mycket för.Det händer så mycket med honom så jag knappt vet vart jag ska börja. Så jag gör en såndär tråkig punkt lista igen;)

* Kryper helt och snabbt.
* Klappar händerna när han tycker att han gjort nåt bra eller när jag eller pappa sjunger *klappa händerna när du är riktigt glad*
*Pekar på det han vill ha
*Sätter sig upp själv från liggande
*drar sig upp från sittande med hjälp av ex,vardagsrumsbordet
*Går flera steg i fullfart med gåbordet eller gåvagnen utan att vi håller i honom.
*försöker ställa sig upp utan stöd när han sitter på golvet .
*Han har fyra tänder som kommit ner helt, men med tre till påväg.

Behöver jag ens nämna att jag är stolt? Att varje liten sak han gör gör mig totalt lycklig inuti.
Vi har även upptäckt vid senaste BVC besöket att han är en otroligt social liten kille. Han är otroligt mammig just nu ... Men annars så "pratar" han och skrattar med och åt precis alla sitter mer än gärna i nån annans knä.  Han har charmat de flesta han träffar och är otrolig på att flörta! Okej, jag är säkert väldigt väldigt partisk nu, såhär tycker väl alla föräldrar om sina barn.. och det ska man göra! Jag är bara så otroligt stolt över min lilla lilla kille som nu har blivit så stor.


Bilder kommer snart!

RSS 2.0